Wilderhof: Bes’t – 100% Puur

Passie voor fruitteelt met Bes’t – 100% Puur

Wilderhof, een toegewijd familiebedrijf opgericht in 2008 in Borgloon, wist de kunst van fruitteelt te perfectioneren. Hun verhaal is er een van passie, kwaliteit en vooral duurzaamheid. Met een focus op het hergebruik van imperfect fruit hebben ze het Bes’t 100% Puur concept gecreëerd dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook heerlijke producten oplevert.

Een passie voor duurzame fruitteelt

Het bedrijf specialiseert zicht in het telen van zowel hard- als zachtfruit, waaronder aardbeien, frambozen en bramen. Deze delen ze op in twee categorieën: premium en non-premium fruit. De premium categorie is perfect van vorm en grootte en kan dus verkocht worden aan retailers. Het non-premium fruit dat niet kan voldoen aan de hoge eisen van de retailers krijgt bij Wilderhof een tweede kans.

In lijn met hun zero-waste beleid, besloot Wilderhof om deze fruitsoorten te hergebruiken en om te toveren tot nieuwe producten onder de naam: ‘Bes’t – 100% Puur’. Deze productlijn omvat producten zoals BOOST’hie, een 100% bessensap boordevol smaak en voedingstoffen. Daarnaast bieden ze Wilderstroop aan van bramen of frambozen en jammie!fruit, een snelfruitproduct dat kan gebruikt worden om zelf heerlijke bereidingen te maken zoals jam, smoothies of om simpelweg in te vriezen voor later gebruik.

Afbeelding: website Wilderhof

Wilderhof

Sectoren

Organisaties