Hydrofix

Hydratatie op kantoor verbeteren

De dispensers van Hydrofix brengen lekker, gezond kraantjeswater tot op kantoor. De mogelijkheiden zijn uitgebreid: tap je water plat of bruisend, koud of warm, en met of zonder smaak. En dat zonder dat er extra afval bij komt kijken.

Voldoende water drinken is belangrijk, maar mensen grijpen al snel naar (herbruikbare) flessen, omdat die koud staan, bruiswater bevatten of zelfs een water met een smaakje bevatten. Hydrofix zorgt ervoor dat bedrijven ook voor (bruis)water met een smaakje geen flessen meer moeten kopen. De slimme, compacte waterdispensers stimuleren de drinkconsumptie van werknemers door meer keuze, variatie en gemak te bieden dan wie dan ook op de markt. En dat voor een lagere prijs dan een kopje koffie. Het strakke design van de dispensers past bovendien in elk kantoor.

Het water uit de dispensers van Hydrofix is lekkerder dankzij het toegevoegde smaakje, maar dat betekent niet dat ook suikers en caloriën toegevoegd werden. Hierdoor blijft water drinken gezond en verantwoord. Alle smaakstoffen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Hydrofix

Sectoren

Organisaties