Good Stuff Factory

Vintage en industriële stoelen met karakter

In The Good Stuff Factory verkoopt Joeri Hullak vintage en industriële stoelen uit de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80 met een verhaal. Dat gaat van schoolstoelen en kantinestoelen tot echte designmodellen. Soms zijn er ook ‘Opporfurnities’ te vinden, buitenkansjes die het interieur van een horecazaak, werkplek of gewoon thuis een nieuwe look geven.

Halverwege de twintigste eeuw leerde de grootvader van Joeri zichzelf het ambacht van het schrijnwerken aan. Zo erfde Joeri zijn oog voor de detail en het genieten van mooie meubelen. Samen met zijn team verkoopt hij dan ook vintage meubelen van de jaren ’50 tot ’80 met een verhaal. Die meubelen krijgen een tweede leven via The Good Stuff Factory in Nijlen.

Het enorm uitgebreide aanbod gaat van houten schoolstoelen, tot cosy velvet zeteltjes. Soms zijn er ook andere meubels zoals bureaus, tafels en kasten te vinden in het aanbod. Het team doet zijn best om voor elke horecazaak of particulier de perfecte set te vinden.

Er is steeds een voorraad van merken zoals Friso Kramer, Gispen, Ahrend De Cirkel, Eromes, Marko, Flotötto, Galvanitas, Gijs van der Sluis, Elbe, UNIC en het Belgische Tubax. Soms biedt The Good Stuff Factory behalve stoelen ook andere unieke, vintage meubelen aan.