Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

COSH!

Conscious Shopping Made Easy

 

 
 
 

COSH! is een initiatief van Niki De Schryver, duurzame ondernemer in hart en nieren. Met de gloednieuwe tool wil ze consumenten helpen in hun zoektocht naar duurzame, ethische kledij. COSH! is een gebruiksvriendelijk online platform dat consumenten wil helpen om - zonder inspanning - bewuste keuzes te maken tijdens het fysiek shoppen.

We dragen allemaal, elke dag kleding. Onze kleding is onze tweede huid en onderdeel van onze identiteit. Maar de mode-industrie is een van de meest vervuilende en onmenselijke industriëen ter wereld. Duurzame kleding vinden is niet altijd gemakkelijk. COSH! 'Conscious Shopping Made Easy' maakt duurzaam shoppen makkelijk. 

COSH! biedt consumenten een gemakkelijk en snel zoekplatform en visualiseert daarop de duurzaamheidskenmerken van kledingmerken op een heldere manier. Shoppers kunnen via COSH! winkels vinden in hun buurt die duurzame mode binnen hun stijl en budget aanbieden. De op maat gemaakte shoppingroute - met routemap - brengt shoppers tot voor de deur van kledingwinkels met een duurzaam aanbod. Start met duurzaam shoppen op www.cosh.eco

COSH! stelt zich ook beschikbaar voor de press releases van nieuwe duurzame merken. Lanceer jij binnenkort jouw fair-eco brand? Wij werken graag mee!

 

 
 
 

Download pdf bestand

Niki De Schryver - Co Create Belgium

Sectoren

BELANGRIJKSTE
RESULTATEN

 

 
 
 

BELANGRIJKSTE
GELEERDE LESSEN

 

 
 
 

WAT BRENGT
DE TOEKOMST?