Word standhouder bij Vlaanderen Circulair op het World Resources Forum

vrijdag 19 oktober 2018

De OVAM biedt Vlaamse initiatieven in de circulaire economie de kans om voordelig een stand te houden op het World Resources Forum.

WRF Antwerp

Foto: © Jonas Verhulst

Van 24 tot en met 27 februari 2019 organiseert de OVAM in Antwerpen het World Resources Forum 2019. WRF2019 focust op gesloten materiaalkringlopen en de circulaire economie in de praktijk. Met de blik voorbij 2020 brengt WRF2019 oplossingen en praktijkvoorbeelden uit alle hoeken van de samenleving en de wereld. Oplossingen die de omschakeling maken van een lineaire en fossielgedreven economie naar een circulaire en koolstofarme economie. Waar liggen de kansen, wat werkt, wat werkt niet, en waarom?

WRF2019 ontvangt naar schatting 600 tot 1.000 deelnemers uit de hele wereld, met achtergrond in de academische wereld, het bedrijfsleven en (internationale) overheden. Het is ongetwijfeld een uniek platform om internationale contacten te leggen.

De OVAM biedt Vlaamse initiatieven in de circulaire economie de kans om voordelig een stand te houden op het World Resources Forum.

Optie 1: mee als gesubsudieerd initiatief in de Vlaanderen Circulair-expo

Vlaanderen Circulair promoot in een overzichtsexpo op eigen initiatief alle gesubsidieerde projecten uit de Open Call 2017 en 2018. We nemen hiervoor contact op met alle initiatieven om actuele informatie en beelden op te vragen.
Prijs: gratis, wij nemen initiatief.

Optie 2: een ingebedde stand houden op de Vlaanderen Circulair-vloer

Op de Vlaanderen Circulair-vloer kan je een stukje reserveren. Je krijgt als het ware een ingebedde stand.

We voorzien:

  • een niet-afgesloten zone van 4m2;
  • een hoog tafeltje;
  • twee barkrukken;
  • een stroomaansluiting;
  • en één vooraf door ons geproduceerde banner (met jouw logo’s, maar binnen de huisstijl van de stand om enige visuele consistentie te garanderen)

Waarde van dit aanbod: € 2.000. Zolang de voorraad strekt (er is een 10-tal standen beschikbaar).
Prijs:
Om deel te kunnen uitmaken van de Vlaanderen Circulair-vloer moet je als standbemanner(s) een ticket kopen. Daarmee krijg je ook toegang tot alle WRF plenary sessions, global session, side events en netwerkmogelijkheden. Zo ben je meteen mee met de trends en innovaties op vlak van de circulaire economie. Tijdens de pauzes kun je het internationaal publiek te woord staan vanuit onze gezamenlijke stand, da's dubbele winst! Tot 15 november 2018 zijn er 'early bird' toegangsprijzen, dus twijfel niet te lang...

Nu MIJN STAND reserveren >

Optie 3: WRF2019 standhouder worden

Je maakt gebruik van het standaard aanbod van WRF2019 voor standhouders. Je vindt de voorwaarden en contactgegevens hier.

Deel dit artikel

CATEGORIEEN

Actua