Terugblik op de Community Night 2018

dinsdag 23 oktober 2018

Donderdag 13 september nodigden we de circulaire doeners van Vlaanderen uit op onze Community Night in Leuven. Een (foto)verslag.

De Community Night vond plaats in STELPLAATS, Leuven. Dat is de tijdelijke invulling van de oude stelplaatsen van De Lijn. STELPLAATS biedt jongeren de ruimte om projecten op te zetten met extra zuurstof en creativiteit. Dé ideale plaats om vooruit te blikken naar toekomst.

Met zo'n 250 aanwezigen was het event uitverkocht.

© Alphaphotography

De vegan catering zette meteen de toon.

© Alphaphotography

Vlaanderen Circulair-voorzitter Frans Dieryck gaf een blik op de toekomst voor de circulaire economie in Vlaanderen...

© Alphaphotography

... en transitiemanager Brigitte Mouligneau vertaalde dat in haar maiden speech naar concrete plannen.

© Alphaphotography

Visionair ondernemer Cédric Vanhoeck bracht het verhaal van Resortecs: met zijn speciaal ontwikkeld garen kunnen kledingstukken uit elkaar gehaald worden met niet meer dan warmte. Dé weg naar haalbaar hergebruik.

© Alphaphotography

 

Marek Havrda kwam het Tsjechische MIWA voorstellen, een doordacht concept dat slimme technologie toepast om winkels verpakkingsvrij te maken.

© Alphaphotography

Tot slot was het de beurt aan de deelnemers van de Bootcamp Circulaire Economie om de projecten te pitchen die ze de voorbije week hadden uitgewerkt. Spannend!

© Alphaphotography

Met onze Conversation Starter app faciliteerden we 342 zakelijke 'dates' onder de deelnemers. Van een netwerking event gesproken...

© Alphaphotography

© Alphaphotography

Deel dit artikel

CATEGORIEEN

Actua