De Potterij Mechelen zkt. circulaire ondernemers

woensdag 19 december 2018

De OVAM ontwikkelt samen met de Vlaams Bouwmeester in het hartje van de Mechelse binnenstad (Potterijstraat) een hub voor creativiteit en circulaire economie. Vandaag polsen we naar geïnteresseerde toekomstige gebruikers.

De Potterij en haar directe omgeving wordt een plaats die mensen en (startende) ondernemingen rond circulaire economie en creativiteit samenbrengt. Zodat ze elkaar kunnen inspireren en naar een hoger niveau tillen.

Het project gaat - zowel in tijdelijke als definitieve invulling - aan de slag met de bouwstenen van het circulaire gedachtengoed. In de plannen is er plaats voor ruimten van uiteenlopende aard: gaande van werkplekken, ontmoetingsplekken, witruimten tot ateliers. Vandaag polsen we naar geïnteresseerde toekomstige gebruikers.

Ben jij op zoek naar een dynamische en flexibele omgeving voor je (startende) onderneming of een gedeelde ruimte waar representatie en kruisbestuiving centraal staan? Zie je jezelf aarden binnen deze omgeving? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen met Stéphanie De Deken (stephanie@buur.be).

Meer over De Potterij >

 

Deel dit artikel

CATEGORIEEN

Actua