Urbin

Urbin verhuurt herbruikbare verhuisdozen in Antwerpen, inclusief de Antwerpse districten zoals Berchem, Borgerhout en Deurne.

Sta je op het punt om te verhuizen? Weet je al hoe je alles op je nieuwe bestemming krijgt? Urbin biedt namelijk de oplossing! In plaats van te moeten zeulen met fragiele kartonnen dozen en meters plakband kan je bij Urbin verhuisdozen huren en indien gewenst laten leveren en ophalen. Dat bespaart je veel extra tijd en werk.

Urbin is een Antwerps initiatief van Arne en Nicolas waarmee zij verhuizen eenvoudiger en duurzamer wil maken. Door dozen te verhuren, wil het bedrijf het gebruik van kartonnen dozen verminderen. Hiervoor gebruikt Urbin refurbished dozen gemaakt uit gerecycleerd Hoge Densiteit Polyethyleen. Alle dozen zijn eerder al ergens anders gebruikt en kregen bij Urbin een tweede leven. Bovendien worden de dozen, indien gewenst, met de fiets geleverd. Zo blijft de uitstoot van het project beperkt.

Hoe gaat dat huren juist in zijn werk? Je kiest het pakket dat jij nodig hebt – 30 of 60 verhuisdozen per week – en plaatst je bestelling. Die betaal je eenvoudig online en nadien pik je de dozen op aan het magazijn of ja laat ze leveren bij jou thuis. Bovendien krijg je er een karretje bij dat al inbegrepen zit in de prijs. Daarna ga je echt van start. Je vult de dozen, die allemaal even groot zijn en dus gemakkelijk te stapelen zijn, met jouw spullen en brengt die naar je nieuwe bestemming. Uiteindelijk pikt Urbin de dozen terug op of breng jij ze terug naar het magazijn. Heb je toch meer tijd nodig dan gedacht? Verleng eenvoudig je huurperiode via de website.

Zou je de dozen graag kopen, heb je een ander aantal nodig dan 30 of 60, heb je een extra karretje nodig of zoek je een verhuisbedrijf om jou te helpen? Neem dan contact op met Urbin en je wordt meteen verder geholpen.

Voorlopig is Urbin enkel beschikbaar in Antwerpen en de naburig gelegen districten zoals Berchem, Deurne en Borgerhout.

Urbin

Sectoren