Dit was 2021...

donderdag 23 december 2021

In onze laatste nieuwsbrief blikten we even terug op 2021. Het was een jaar vol partnerschappen, enthousiaste doeners, awards en actiedagen

Dit zijn onze highlights van 2021!

Je kan je hier inschrijven voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Circular State of the Union

We gaven samen met ministers Hilde Crevits en Zuhal Demir het startschot voor de vernieuwde werking met zes werkagenda’s en acht hefbomen.

Gerichte call circulaire bouweconomie

29 + 19 projecten kregen financiële steun van respectievelijk OVAM en VLAIO voor een totaal bedrag van 4,5 miljoen euro. ... 

Circulair Werk(t)

12 hubs voor circulair en sociaal ondernemerschap gingen van start. Het doel: in de eigen regio nieuw circulair ondernemerschap met een sociale impact een extra boost geven.

Slotevent CE Center

Het CE Center presenteerde -covid proof- het resultaat van 5 jaar onderzoek, samen met de lancering van de online monitor voor circulaire economie in Vlaanderen.

Ecodesign Award 2021 voor studenten

We reikten samen met OVAM de Ecodesign Award 2021 voor studenten uit in het Design Museum Gent. Aansluitend opende de de expositie waar je de winnende ontwerpen kan ontdekken.

Actieweek Circulair Bouwen

Tijdens de EU Green Week hielden we een actieweek voor Circulair Bouwen met 8 sessies, een marktdialoog, een online video wall, en een Europese Circular hotspot-sessie.

Deel dit artikel