Vlaanderen
OVAM Toon navigatie menu

 

Vorming, lezingen en workshops

Ontdek het aanbod aan masterclasses, onze Bootcamp, vorming voor ondernemers. We organiseren ook - in de mate van het mogelijke - lezingen en workshops op vraag.

Bootcamp Circulaire Economie

Bootcamp Circulaire Economie

Van 10 tot 16 september namen 23 jonge, afgestudeerde of geĆÆnteresseerde mensen uit Vlaanderen deel aan de Bootcamp Circulaire Economie in Antwerpen. De editie 2018 staat in de steigers.

Meer weten >

Masterclass Circulaire Economie

Masterclass Circulaire Economie

Tijdens vier sessies van een halve dag, ontdek je welke kansen de circulaire economie biedt voor de toekomst. We kijken naar het hoe en wat, naar evoluties en beleid en welke key drivers belangrijk zijn om naar een circulaire economie (of een circulaire onderneming) te evolueren.

Meer weten >

Keynote/lezing

Keynotes / presentaties

Ons team heeft een uitgebreide ervaring met het verzorgen van keynotes, presentaties en lessen over de circulaire economie en deeltopics. Contacteer ons voor een afspraak (we beoordelen elk verzoek op impact en beschikbare tijd).

Contacteer ons >

Workshops

Workshops faciliteren

Ons team heeft een stevig palmares in het faciliteren van workshops. We organiseren regelmatig workshops voor ondernemers (Voka, Unizo), experten, studenten en een breed publiek... We hanteren doordachte methodieken, maken werkbladen op maat, steeds in functie van de doelstellingen en de gewenste output. Contacteer ons voor een afspraak (we beoordelen elk verzoek op de strategische kansen en beschikbare tijd).

Contacteer ons >